Geert Vos

Autobedrijf Geert Vos NU ook uw Bandenspecialist

Autobedrijf Geert Vos al 10jaareen begrip in Wehe- Den Hoorn. Geert zelf is al lange tijd werkzaam in de autobranche en heeft van zijn passie zijn beroep gemaakt. Vol trots heeft hij onlangs zijn eigen pand gebouwd en sinds augustus van dit jaar vinden de bedrijfsactiviteiten plaats aan de Warfhuisterweg 10b in Wehe den Hoorn.

Autobedrijf Geert Vos is een universeel autobedrijf waarbij u met alle merken auto's terecht kunt.

De jaarlijkse APK keuring, het reguliere onderhoud maar ook reparaties wordt snel en vakkundig uitgevoerd. Hij streeft erna om een zo breed mogelijk pakket aan diensten aan te bieden met een uitstekende service en tegen een aantrekkelijk werkplaatstarief.

Het onderhoud en de reparaties worden conform de richtlijnen en specificaties van de autofabrikant uitgevoerd. Men werkt met originele of gelijkwaardige onderdelen zodat ze dezelfde garanties kunnen bieden als de dealer.

ü kunt voor de volgende werkzaamheden bij Autobedrijf Geert Vos terecht:

   APK en onderhoud van personenauto's en lichte bedrijfswagens

   Reparaties

   Accuservice

   Remmenservice

   Uitlaatservice

   Bandenspecialistvoor personenauto, bedrijfswagen, aanhangwagen en caravan

Als kleine zelfstandige weet Geert Vos hoe belangrijk het is om betrokken te zijn bij zijn klanten, zijn doelstelling is daarom; een modern autobedrijf met een ouderwetse service! In de toekomst wil Geert Vos zich ook meer gaan richten op de verkoop van auto's.

Autobedrijf Geert Vos is NU ook uw banden montagepunt via www.debandenspecialist.nl Voor al uw banden, velgen en band- wielcombinaties!

Autobedrijf Geert Vos biedt een ruim assortiment aan banden en velgen. Sinds kort is hij ook een van de montagepunten bij www.debandenspecialist.nl dé kijk, vergelijk en bestelsite voor banden, velgen, band- wielcombinaties. Via de website komt u alles te weten over autobanden en het actuele assortiment staat online. Door dagelijkse levering en samenwerking met plaatselijke montagepunten kunt u snel over uw banden beschikken. Naast een online bestelling kunt u uiteraard ook bij De Bandenspecialist terecht voor advies en verkoop.

Naast het leveren van WINTERbanden kan Autobedrijf Geert Vos tevens de mogelijkheid bieden om uw zomerbanden op te slaan gedurende de zomer/winter wissel.

Vos is nu ook Gislaved dealer. Gislaved is Zweeds en dé koning in winterhanden. Gislaved staat bekend als 's werelds grootste veiligheidsspecialisten in winterhanden. Het is niet voor niets Volvo's grootste 1 e montage fabrikant. Sinds vele jaren overtuigen ook de soepele Gislaved zomerbanden meer en meer chauffeurs in vele landen over de hele wereld. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) krijgt een steeds belangrijker plaats binnen het ondernemen. Door aangesloten te zijn bij De Bandenspecialist.nl kan Autobedrijf Geert Vos meer betekenen voor de plaatselijke gemeenschap. Van elke band die namelijk via de Bandenspecialist wordt verkocht gaat € 1,00 in een maatschappelijke spaarpot "het groene spaarvarken''waarvan de waarde online te zien is. Consumenten kunnen vervolgens zelf projecten aandragen waaraan dit geld besteed zal moeten worden.

Voor een goed en gedegen advies bent u bij Autobedrijf Geert Vos aan het juiste adres!

U vindt ons aan de Warfhuisterweg 10B, 9964 AX Wehe-Den Hoorn, Telefoon 0595-571214.

Bestel uw winterhanden via www.debandenspecialist.nl en kies Autobedrijf Geert Vos als uw montage­punt. (De website van Autobedrijf Geert Vos zal naar verwachting begin december klaar zijn.)